Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)
Miejsce pracy: Rybnik

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu poszukuje kandydatów/ -ek na stanowisko:

 

Kierownik Restauracji

(stołówka pracownicza)

Do Twoich obowiązków będzie należało:
  • Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem,
  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja,
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta,
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych,
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu,
  • Raportowanie wyników do przełożonych,
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem,
  • Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
Oczekujemy:
  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta),
  • Wykształcenia minimum średniego, preferowane wykształcenie kierunkowe,
  • Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy,
  • Dobrej znajomości MS Office,
  • Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi,
  • Dobrej organizacja pracy,
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów.
Oferujemy:
  • Konkurencyjne warunki zatrudnienia, atrakcyjny system premiowy,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji,
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego),
  • Bezpłatne posiłki pracownicze,
  • Praca od poniedziałku do piątku,
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu,
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji,
  • Profesjonalne szkolenia.

Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą...

Więcej informacji

Firma:Dussmann Polska Sp.z o.o.

Lokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Gliwice

Data publikacji:Data dodania: 2024-05-30

Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą...

Więcej informacji

Firma:Dussmann Polska Sp.z o.o.

Lokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Jastrzębie-Zdrój

Data publikacji:Data dodania: 2024-05-30