Wykształcenie zawodowe kierunkowe gastronomiczne, 3 letnie doświadczenie zawodowe; ks. sanapidu; zakres obowiązków: przygotowanie, gotowanie potraw od podstaw do gotowego wyrobu; trzy zmiany, miejsce pracy: Gliwice; stołówka zakładowa Wymagania konieczne:...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Gliwice
Data publikacji:Data dodania: wczoraj
przygotowywanie posiłków Wymagania inne: wykształcenie minimum gimnazjalne, mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Pszczyna
Data publikacji:Data dodania: wczoraj
1.Pomoc w przygotowaniu potraw zgodnie z recepturami i zaleceniami starszych kucharzy, w tym obróbka wstępna składników (mycie, krojenie, obieranie), przygotowywanie półproduktów, porcjowanie potraw. 2.Dopilnowanie, aby wszystkie produkty wydane z magazynu...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Jastrzębie-Zdrój
Data publikacji:Data dodania: 2025-07-27