Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz, preferowane w produkcji gastronomicznej, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, umiejętność pracy zespołowej oraz pod presją czasu, znajomość zasad BHP oraz higieny w kuchni, odpowiedzialność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań.
Wodzisław Śląski
Umowa o pracę na okres próbny
od 4 666 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka kontrola jakości posiłków wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku kucharza mile widziane, mile widziana książeczka sanepidowska, chęć do pracy.
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska
Data publikacji:Data dodania: wczoraj
GŁOWNE OBOWIĄZKI:- przygotowanie potraw z obowiązującymi recepturami;- zachowanie etyki wydawania dań;- zachowanie czystości na stanowisku pracy;- współpraca z pozostałym personelem gastronomii.WYMAGANE PREDYSPOZYCJE:- wykształcenie minimum zawodowe;-...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Racibórz
Data publikacji:Data dodania: wczoraj
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, praca w zespole.* praca w systemie równoważnym wg indywidualnego grafiku w przedziale czasowym 10:00-22:00. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia:...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Kobiór
Data publikacji:Data dodania: 2025-03-12