Pracownik gastronomii

Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Pracownik gastronomii
Miejsce pracy: Bielsko-Biała
Numer: StPr/25/0289
OBOWIĄZKI:
Obsługa Klienta i przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość lokalu.Praca w lokalu KURCZE PIECZONE w Bielsku-Białej przy ul. Andresa 81.Praca w systemie równoważnym według grafiku - pomiędzy godz. 6.00 a 21.00 od pon. do sob. + niedziela handlowa.Umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: komunikatywność, wysoka kultura osobista
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
Uprawnienia: Dyspozycyjność
Uprawnienia: inicjatywa, otwartość


Wymagania inne:

Wymagane wykształcenie min. zasadnicze branżowe. Wymagana uczciwość, pracowitość, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Mile widziane badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie doświadczenie w gastronomii.

Miejsce pracy:

Bielsko-Biała


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej

Pracownik obsługi małej gastronomii (przygotowujący posiłki typu fast food)

Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/DoposażeniaWykształcenie: podstawowe, doświadczenie: brak wymagań, zakres obowiązków: przygotowywanie kawy, jedna zmiana, miejsce pracy: Gliwice; Wymagania konieczne: Wykształcenie:...

Więcej informacji

Firma:Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach

Lokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Gliwice

Data publikacji:Data dodania: 2025-03-03

Pracownik restauracji

przygotowywanie napojów gorących i zimnych oraz deserów; obsługa klienta; obsługa kasy, prace magazynowe, prace porządkowe na terenie restauracji i terenie zewnętrznym* system czasu pracy równoważny wg indywidualnego grafiku; pomiędzy 06:00-24:00 (8h...

Więcej informacji

Firma:Powiatowy Urząd Pracy w Tychach

Lokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Tychy

Data publikacji:Data dodania: 2025-02-19