Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Technologia żywności, chemia spożywcza lub pokrewne
doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej, znajomość systemów zarządzania jakością (HACCP, IFS), umiejętność analitycznego myślenia i rozwiązywania problemów, dokładność, sumienność oraz umiejętność pracy w zespole
Wodzisław Śląski
Umowa o pracę na okres próbny
od 4 800 PLN
Praca od pon - pt w godz. 7.00 - 15.00Wysokość wynagrodzenia do ustalenia bezpośrednio z pracodawcą
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Kontrola jakości wyrobów gotowych oraz półproduktów w procesach produkcyjnych zgodna z wymaganiami rysunku technicznego. Wykonywanie badań nieniszczących zgodnie z posiadanymi uprawnieniami. Nadzór nad przyrządami kontrolno-pomiarowymi. Odbiór jakościowy i...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Zabrze
Data publikacji:Data dodania: 2025-05-02
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Pobór prób rzepaku; Wykonywanie analiz jakościowych surowców, produktów oraz analiz produkcyjnych; Prowadzenie zapisów z badań; Archiwizacja prób rozjemczych; Nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym. OD KANDYDATA OCZEKUJEMY: Mile...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Tychy
Data publikacji:Data dodania: 2025-04-29
Przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, monitorowanie procesów produkcyjnych pod kątem zgodności z procedurami jakościowymi, współpraca z działem produkcji w celu identyfikacji i eliminacji niezgodności, prowadzenie...
Więcej informacjiLokalizacja:Miejsce pracy: śląskie / Wodzisław Śląski
Data publikacji:Data dodania: 2025-04-28